Investering, Uncategorized 04/05/2017 ereklame No comments

3 råd: Spar mange penge på nye vinduer

Sponsoreret indhold

Nye vinduer er én af de store investeringer, som mange boligejere gruer for. Der skal ofte ofres et større beløb, når alle vinduer i boligen skal udskiftes. Heldigvis kan du bruge nogle forskellige tricks, hvis du gerne vil spare penge. Herunder kan du finde tre råd, som kan hjælpe dig med at spare mange penge, når din bolig skal have nye vinduer.

1. Køb nye vinduer online

Det er ikke tilfældigt, at det er dyrt at købe nye vinduer, for det er ikke billigt at producere vinduer. Du kan dog spare mange penge, hvis du vælger at købe dine vinduer online, for her får du adgang til masser af billige producenter.

Der er rigtig store prisforskelle mellem forhandlerne af vinduer på det danske marked, og du får generelt de bedste priser, hvis du handler online. Det skyldes til dels, at du nemmere kan sammenligne priserne hos de forskellige forhandlere, men derudover har forhandlerne online også lavere driftsomkostninger. De lave driftsomkostninger kommer også dig til gode, for du kan få billigere vinduer hos dem.

Det kan tage lang tid at undersøge priserne hos de forskellige forhandlere, men SparVinduer er et godt bud, hvis du gerne vil have kvalitetsvinduer til en god pris. Besøg dem, og køb nye vinduer her. Her kan du få billige vinduer, men samtidig behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed på vinduerne.

2. Vælg de billigere modeller

Du har mange muligheder for selv at tilpasse dine vinduer, når du bestiller dem online, og det kan du udnytte til at få endnu bedre priser. Nogle valgmuligheder påvirker vinduernes udseende, men der er også ting, som ikke har betydning.

Ét af de steder hvor du kan spare penge er ved at vælge vinduer med to lag i stedet for vinduer med tre lag. Nye huse har vinduer med tre lag, men hvis din bolig er ældre end 25 år gammel, kan det ikke betale sig at investere i vinduer med tre lag glas. Det skyldes, at disse boliger har så stort et varmetab igennem vægge og tagkonstruktion, at det ekstra lag glas ikke kommer til at gøre en forskel i husets varmeregnskab.

Hvis du fravælger at købe vinduer med tre lag glas, kan du i stedet vælge at bruge pengene på andre boligforbedringer, som bedre kan betale sig. Du kan for eksempel vælge at efterisolere huset for at forbedre varmeregnskabet på andre måder.

I en nyere bolig bør du vælge vinduer med tre lag glas af hensyn til varmeregnskabet. Her kan du vælge at spare penge ved at vælge et billigt materiale eller ved at vælge en billig vinduestype – for eksempel kan nogle vinduer erstattes af fastkarmsvinduer. Denne type af vinduer kan ikke åbnes, hvilket gør dem billigere at producere. Du kan blandt andet anvende fastkarmsvinduer i rum, hvor der er andre vinduer, som kan åbnes.

3. Undersøg, om du kan bruge lagervarer

Mange bestiller specialfremstillede vinduer, men hvis du gerne vil spare penge, kan det også betale sig at undersøge, om du eventuelt kan bruge vinduer fra producentens lager. Disse vinduer er af præcis lige så høj kvalitet som de specialfremstillede, men derudover er de også markant billigere.

Det er ikke sikkert, at du kan bruge vinduer fra lageret, men det er værd som minimum at undersøge om det er en mulighed. Som en ekstra bonus skal du også være opmærksom på, at du oftest har mulighed for at returnere lagervarer. Denne mulighed har du ikke, hvis du køber specialfremstillede vinduer, og derfor skal du for eksempel være ufatteligt nøjagtig, når du måler op til dine nye vinduer.

Husk på, at det er en investering

I langt de fleste tilfælde er det nødvendigt at grave lidt i opsparingen for at finansiere nye vinduer. Vinduer er ikke det mest spændende at købe, men det er vigtigt også at huske på, at nye vinduer er en investering, som kan betale sig i længden.

Først og fremmest vil nye vinduer sikre dig besparelser i dit varmeregnskab allerede fra den første dag. Det tager naturligvis lidt tid at indtjene vinduernes værdi, men du vil også opleve, at indeklimaet i din bolig bliver forberedt. Du vil for eksempel opleve, at der er mindre træk i din bolig, hvilket øger komforten betragteligt.

Nye vinduer er også en god investering i forhold til at øge boligens værdi. Dette er naturligvis en mere langsigtet investering, som du primært vil have glæde af, hvis du sætter din bolig til salg. Du bør dog også huske på, at det øger friværdien i din bolig, hvilket kan gøre det nemmere at få et ekstra realkreditlån.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.