Markedsføring 08/05/2017 Laust No comments

Carlsberg og markedsføring af øl

Sponsoreret indhold

Markedsføring af øl

Virksomheder der sælger alkohol og øl i særdeleshed har, og er, ofte i modvind. Øl er noget, som både er forbundet med glæde og med sorg. Nogle fester med det og andre bruger det desværre til at dæmpe sorger med.

Det gør at virksomheder, der sælger øl virkelig skal passe på hvordan de markedsfører sig. Carlsberg er en virksomhed, som i deres markedsføring fokusere mere på indre værdier, sammenhold, glæde og festligheder. De fokuserer ikke direkte på deres øl. Jo, i nogen af deres reklamer gør de. Men de senere reklamer har de et helt andet fokus som nævnt.

oel-marketing

Da alkohol- og ølindustrien er industrier med mange penge i, så bruger de fleste øl-producenter virkelig mange penge på deres markedsføring. Carlsberg, Heineken og Budweiser for at nævne nogen af dem. De bruger millioner og atter millioner på markedsføring og branding. Og den virker. De er mastodonter i deres branche, selvom de kæmper med modpoler som “glæde” og “sorg”, da alkohol jo, som nævnt, er forbundet med begge dele.

Carlsberg-oel-2

Øl og sjov

Apropos festligheder, så er en meget populær trend at spille beer pong. Du kan iøvrigt se et udvalg af beer pong udstyr på Oelbong.dk.

Når nu vi har snakket om øl, fest og ansvarlige alkohol-reklamer, så opfordrer jeg selvfølgelig også dig til, at drikke med ansvarlighed. Don’t drink and drive.

Carlsbergs mester værk

Carlsbergs reklame [The Danish Way] fra 2017 med Mads Mikkelsen er super super godt begået. Du kan se den i bunden af denne artikel.

Mange siger at danskerne er de lykkeligste i verden. Men hvad er hemmeligheden? Ifølge Carlsberg er det en balance mellem arbejde, natur, kreere noget og bruge tid sammen og hygge. Eller er det at “vi” har verdens måske bedste øl?

Jeg tænker, at det er en god blanding af alle de overstående. Og efter man har set reklamen, så får man jo helt lyst til, at bo i Danmark – også selvom den er meget “lyserød”.

carlsberg-billede-1

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.