Online markedsføring 29/11/2016 Laust No comments

Hyr et SEO bureau

Hyr en SEO virksomhed

Sponsoreret indhold

Gør det du er bedst til og lad andre gøre det de er bedst til

Har du allerede hyret et SEO firma, eller har du slet ikke tænkt over det? Mange som starter en webshop tænker ikke på, at der selvfølgelig også er udgifter til markedsføring, når man driver en forretning online, men det er fordi at begrebet søgemaskineoptimering ikke er blevet udbredt endnu.

Alle ved at almindelig markedsføring kan være et banner, men hvis man spørg en almindelig person, hvad online marketing/online markedsføring er så har de ikke en præcis besvarelse, og hvis man spørger hvad søgemaskineoptimering (eller SEO) er, så er der næsten ingen som ved det!

Man kan faktisk spørge sig selv, om dem som arbejder med markedsføring på nettet, så er dårligere til at promovere sig selv, end dem der arbejder med normal marketing? Der tror jeg dog at svaret er NEJ! De fleste betydningsfulde SEO folk, er kendt af firmaer, som bare har læst med på fora om det et par steder.


Har du brug for landets bedste SQL-specialister? Så har Unit IT specialisterne, som kan løse din værste problemer.


Mange folk tror heller ikke at man kan ‘‘manipulere’’ med resultaterne på søgemaskinerne, og det er bl.a. en af grundene til at de ikke kender søgemaskineoptimering. Hvis du vil have mere at vide om SEO, så kan du kontakte et SEO firma. Du skal ikke (nødvendigvis) søger efter et marketingsbureau før du præcist ved hvad du vil og har af mål.

Marketingsbureauer og SEO-bureauer kan nemlig arbejde med forskellige agendaer og forskellige holdninger til hvad der er vigtigt og skal bruges tid og penge på.

Det er noget du skal finde ud af under samtaler med de konsulenter, som du har i kikkerten. Find ud af hvor du vil hen med din markedsføring. Hvilke ressourcer du kan og vil bruge.

Vil du gerne høre råd og erfaringer fra andre som er i en startup-fase, så kan du læse mere på Iværksætterfabrikken.

Hyr de rette personer til din virksomhed

Når du skal hyre folk til din forretning, så er her en super artikel til finde de rette typer af personer.

Rate this post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.