Content Marketing, Online markedsføring 03/03/2018 Laust No comments

Online markedsføring af skæve brancher som bedemænd

Sponsoreret indhold

Når man driver en virksomhed, så er man nærmest tvunget til, at være synlig på de digitale medier. Man går ihvertfald glip af en masse potentielle handler, synlighed og branding, hvis ikke man er til stede på de digitale medier.

Skal man finde et sted at handle, et produkt, en service eller noget helt fjerde, så er det efterhånden helt naturligt, at gå på nettet og søge efter svar. Og er din virksomhed ikke at finde, så bliver du sikkert heller ikke kontaktet, da kunderne ikke ved, at du eksisterer. Det kræver ikke mange udregninger, at finde frem til at det er en større potentiel indtægtskilde du kan gå glip af, hvis du kun er listet i telefonbogen – hvis den stadig findes – og i aviserne, som har hårdere og hårdere vilkår.

Men det er ikke bare sådan lige, at “være til stede” online og så blive “fundet”.

“Build it and they will come”.

Jarh, så nemt er det bare desværre ikke. Det kræver en masse arbejde og en god digital strategi, hvis du vil have succes med din online tilstedeværelse. Og så skal man også tænke på, at deres findes brancher, som kan have det svært ved, at begå sig online. Men selvom det kan være svært, så er intet umuligt. Det kræver bare den rette strategi og godt kendskab til dine kunder.

Med den rette strategi og kendskabet til dine kunder, så kan du også ramme dem og sælge til dem. Man pas på med det direkte salg. Mange vil gerne tro, at man kun er til for at hjælpe dem. Så start med at hjælpe folk til svar, derefter ender mange med at søge køb hos dig.

Som eksempel kan vi tage en bedemand – en bedemand fra Randers – som gerne vil have en stærk online profil. Han vil ikke kun kunne findes, når folk søger direkte efter ham. Han vil også lave markedsføring via Facebook. Men hvordan dælen gør man det uden, at man direkte henvender sig til dem som er i sorg og lige har mistet?

Folk vil som sagt gerne hjælpes, finde svar og uddannes – lære noget. Synes de at du gør det, så finder de også tillid til dig. Og når tilliden er der, så er salget tættere på end nogen sinde.

Men hvordan “sælger” man så en bedemandsforretning? Man kunne f.eks. lave guides eller beskrivelser til folk om, hvordan de skal håndtere en elskedes død. Eller hvordan hele processen er, når en person dør til personen ligger i graven. Altså lave indhold og materiale, som kan give folk noget. Folk vil ikke sælges til. Det er det værste. Selvom de jo gerne vil købe, så vil de ikke sælges til. Men får du skabt tillid mellem dig og den potentielle kunde, så køber de, hvis de kan bruge det du sælger.

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.