Økonomi 02/11/2017 Laust 2 comments

Sådan planlægger du at fjern-flytte

Når du bare skal flytte fra byen ud til forstæderne eller fra en lille by til den næste, er flytningen hård nok. Men skal du flytte på tværs af landet eller helt ud af landet, kan tingene blive meget komplicerede, medmindre du er forberedt.

Hvis du aldrig har prøvet at flytte over lange afstand – at gå på kollegie eller grundlæggende uddannelse lige uden for gymnasiet tæller ikke – så skal du vide, hvad du kan forvente. Lad ikke din spænding komme frem til dit nye sted, fordi du ikke klarer at planlægge. Her er hvad du virkelig skal vide.

Vær ikke bange for at smide ud

De fleste af os samler en masse junk i årenes løb. Det er aldrig mere tydeligt, end når det er tid til at flytte. Alle de ekstra disponible madbeholdere og tøj, du aldrig bruger, begynder at flyve ud af skabene og skabe som de selv har. Og det er tid til virkelig at tænke på, hvad du vil tage med dig. Ikke kun vil ekstravægt muligvis koste dig lidt mere, men du kan ikke godt gøre flere ture, hvis det ikke passer alle sammen i bilen. Så gør disse ansvarlige ting:

  • Genbrug
  • Smid ud
  • donér
  • Hold et garagesalg og donér resten

Du skal ikke blive fristet bringe garagesalg ting tilbage og sætte det i en kasse mærket ”nyt hjem”, når du allerede har besluttet at slippe af med det.

Tænk over, hvor du skal hen. Flytter du til Spanien? Så har du virkelig ikke brug for dine langrendsski. Men du vil måske gerne beholde alle de oppistelige badedyr, du købte på et indfald sidste år, selv om somrene hvor du bor, aldrig kommer over 20 grader. Send alt, du behøver ikke at have det rigtige hjem og lette din belastning til farten. Det betyder hurtigere at pakke ud og nyde dit hjem tidligere.

Lav en flytte-plan

De fleste af os ved at sætte rumnavnet på kassen, så wok og frostvarer ikke ender i badeværelset, men tænk også på, hvad du skal bruge først. Når du kommer til dit nye hjem, vil du sandsynligvis være træt og måske endda udmattet. Den sidste ting, du vil gøre, er at pakke ud alt den aften for blot at finde ud af, hvilken boks der er de rene sokker eller din tandbørste. Du vil ikke have det samme tøj eller ikke børste dine tænder til de dage, det kan tage dig at pakke ud efter en stor flytning. Pak en kuffert med alt hvad du behøver at være komfortabel i mindst et par dage, og du bliver meget gladere, når du kommer derhen.

Forsøg ikke at gøre det alene

Det er en ting, når du flytter over byen, og du kan muligvis bestikke nogle venner med en god middag eller pizza – afhængigt af dine venner. Det er helt andet, når du flytter et helt nyt sted. Undgå at undervurdere den tid, det tager dig at pakke og pakke ud. Er du bedre til at betale nogen for at hjælpe dig, især med at sikre breakables og arvestykker? Hvis du skal tage fridage, ville det være bedre at arbejde den ekstra dag og derefter få hjælp?

Få 3 gratis flytte-tilbud i Herning og spar mange penge

Ønsker du ikke at løse opgaver som langdistanceflytning, produktionsflytning eller flytning til udlandet, så bestil i stedet 3 nye kanontilbud. Benyt dig af vores 100 pct gratis flytteservice Flytte-tilbud.dk her og spar hurtigt 15 procent. Bestil en ekspert, der har kompetencen til at påtage sig flyttebesværet i 7400 Herning.

Benyt dig af denne aldeles gratis tjeneste Flytte-tilbud.dk og spar her 15 %. Indhent gratis det allerbedste tilbud på din flyttefirmaopgave i Herning ved topmotiverede flyttefirmaer. Her er et udvalg af spørgsmål, der af og til stilles til en flyttemand ved en flyttefirmaopgave:

  • Hvad er forskellen på at bestille en flytning med 1 eller 2 flyttemænd?
  • Kan man bestille en erhvervsflytning efter arbejdstid eller i weekenden?
  • Skal man selv betale bro- og færgeafgift?

Vurdering fra Charlotte Mehlsen, Herning: Det fungerede effektivt og vi fandt den helt rigtige løsning. Jeg sparede ydermere 15 procent på sagen. Lad grundige og prekvalificerede specialister i Herning klare din flyttefirma opgave. Beskriv flyttefirmaopgaven i flyttemandskemaet (det gør du på max 4½ minut).

Rate this post

2 thoughts on “Sådan planlægger du at fjern-flytte

Comments are closed.