Uncategorized 31/10/2019 Laust No comments

Skab en god opgaveadministration med et fælles værktøjer og programmer

Fjern kaos fra samarbejdet, og få mere fra hånden! Udret mere ved et fælles system i virksomheden, der giver et bedre flow i virksomheden. Der er en lang række fordele i at fastlægge nogle programmer og værktøjer, som alle medarbejdere benytter, på den måde kan man lettere spare med hinanden. Tag eventuelt kurser og bliv eksperter på systemerne, det er effektivisering!

Vælg en samarbejdspartner med erfaring 

Microsoft har ført an i den udvikling der har gjort computeren til vores vigtigste værktøj i dag. I 1980’erne begyndte Microsoft at sælge software, der ’fylder’ i computeren, der betyder at almindelige mennesker kan benytte en computer. Det betød, at computeren ikke længere kun var et militært og forskningsbaseret instrument. 

Microsoft har fra begyndelsen solgt styresystemer til firmaer, der producerede computere og tjene penge hver gang en af disse computere blev solgt. Microsoft oprettede en browser, hvor det blev muligt at surfe rundt på internettet. I dag er det en af verden største it-virksomheder, som befinder sig i mere end 100 lande. Nogle af deres mest kendte produkter er Word, Excel og styresystemet Windows, men også spilkonsollen Xbox samt onlinetjenesters pm Skype og MSN.

Hvad fordele er der ved Microsoft  

Det er en god ide, som leder, at tage en beslutning om, at hele virksomheden benytter samme systemer. Dette giver det bedste flow iblandt medarbejderne. Internt i virksomheden kommer der til at være et fællessystem og alle kender til de samme funktioner og værktøjer.

Alle i dagens Danmark bruger næsten Microsoft Office på deres computere, når de laver opgaver og opstiller regneark. Programmerne er udviklet til at gøre det nemmere for særligt virksomheder, at opstille deres arbejdsopgaver i forskellige programmer, som matcher opgavens form. Der kommer på denne måde en god arbejdsadministration. 

Der er mange elementer der kan bruges ud af pakken, som hver især har sine fordele til forskellige opgaver og brancher. Man kan tage mange kurser for at lære de mange genveje der er forbundet med de forskellige programmer. Find et firma der fokuserer på firmaer, da det giver en mere professionel vinkel på kurset. Kurserne bliver matchet bedst muligt til virksomhedens behov. 

Tag eventuelt et af de mange powerpoint Kurser, som Peoplenet academy tilbyder. Her kan man vælge om læringen skal være helt fra bunden eller den skal være videregående og derfor mere kompliceret.

Vælg et ERP-system for at danne overblik

Vælg eventuelt også et ordentligt EPR-system, hvor du kan holde øje med alt hvad der kommer ind og ud af din virksomhed. Og hvordan det hele er organiseret. Kort sagt har du mulighed for at samle alt din vigtige data på ét sted, hvilket du kan bruge til at effektivisere den daglige drift af din virksomhed. 

Brug en virksomhed som Datacon, som er din Microsoft Dynamics partner. Dit Enterprise Ressource Planning system vil som udgangspunkt være en fælles database for alle i virksomheden, således at hver enkelt afdeling ikke har sit eget, lukkede system. Med et ERP-system kan I altså i langt højere grad kommunikere på tværs af afdelinger og hierarkitrin internt i virksomheden. Dette medvirker til at øge produktiviteten både internt og på tværs af afdelingerne i en given virksomhed.

Rate this post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.