Søgemaskineoptimering (SEO) 29/11/2016 Laust No comments

Søgemaskineoptimering – eller SEO – er afgørende for din virksomhed

Sponsoreret indhold

De fleste er godt klar over det. Google er og vil sikkert forblive den foretrukne søgemaskine i mange år endnu. Google optimering (som nogen også kalder søgemaskineoptimering) er derfor vigtig og alle seriøse virksomheder er nødt til at være repræsenteret på den ene eller anden måde på Google, hvis de gerne vil sikre sig en indtjening og en synlighed i fremtiden.

Mange virksomheder kan sagtens overleve uden Google og det er der mange, der allerede gør i dag. Men skal virksomhedens omsætning stige, så er der ingen udvej. Google optimering er en nødvendighed og en digital strategi skal lægges!

Google Yahoo Bing

Hvad er Bing?

Når der skrives, at Google er den førende spiller og formentlig vil være det mange år frem endnu, så siges det jo også indirekte, at der er flere spillere. En anden “større” søgemaskine er Bing. Når jeg siger “større”, så er det i virkelig ikke ret stor i forhold til Google. De har næsten monopol på søgninger på internettet. Flere tror faktisk at Google er den eneste indgang til nettet. Det er det langt fra. Der er mange, men de når bare ikke Google til sokkeholderne. Hverken i forretningsudviklingen eller kvaliteten.

Hvad er Google optimering?

Google optimering er et underbegreb af hovedbegrebet søgemaskineoptimering. Eftersom Google har overtaget søgemaskinemarkedet, er de fleste online marketing bureauers arbejde med søgemaskineoptimering udelukkende fokuseret på Google.

Men hvad går Google optimering egentlig ud på? I det hele taget går det ud på at placere en virksomheds hjemmeside så højt oppe som overhovedet muligt på Google organiske søgeresultater. Vigtigt er dog, at man skal overholde de regler Google stiller. Det er regler og retningslinier for hvordan man bedst opbygger sit website og hvordan man bedst præsenterer det overfor Google og overfor de besøgende. Når Google udsteder nogle retningslinier, så overholder man dem. Det er Googles fest og kan du ikke følge reglerne, så er det ud. Det bestemmer Google helt suverænt.

Vi råder virksomheder til at tage fat i et professionelt online marketing bureau, hvis man ikke selv har evnen eller tiden til at arbejde med Søgemaskineoptimering. Det er afgørende at Jeres website er bygget korrekt op, at det har de rigtige koder og tags på de rette steder. Du kan se her hvilke råd vi giver, når du skal hyre et SEO-bureau. Kan lige nævne et par af min absolutte favoritter. Omend fra udlandet, så er de fremragende og tilbyder også online kurser i digital markedsføring. Neil Patel og Brian Dean.

Youandx.com kan du også få en masse god råd til, hvordan du bedre kan drive og markedsføre din virksomhed. Hvordan du bedre kan imødekomme din kunder eller forbrugeres behov.

Black hat og white hat SEO

Det er alment kendt i branchen, at nogen kræver og ønsker hurtige resultater og høje rankings i Googles søgeresultater. Det kan man også godt få, men det kræver, at man bryder Googles retningslinier. Det kan ikke anbefales. Du sparkes ud for good! Dog vil det formentlig skabe dig de hurtige resultater og du kan drage nytte af dem indtil du fanges. Og det vil ske.

Med white hat SEO opererer du indenfor Googles retningslinier og anbefalinger. Det er klart at foretrække. Dog er der virkelig mange af de mere garvede, som lave noget man kan kalde grey hat. Her bevæger man sig på grænsen af Googles retningslinier, man vil formentlig få fine resultater og formentlig heller ikke blive straffet af Google. Men de ændrer retningslinier jævnligt og løbende, så følg med og undgå at blive straffet.

Rate this post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.