Uncategorized 09/08/2023 Laust No comments

Udnyt pladsen med lækre cykelstativer

At cykle er en fantastisk god ting. Både for motionens skyld, men også for miljøet. Det er dog også ekstremt vigtigt, at du kan parkere din cykel, og at du kan gøre det et sted, hvor det både er pænt og velfungerende.

En livsstil for mange

Det at cykle er blevet en livsstil for rigtig mange i Danmark. Rigtig mange af os danskere har små afstande mellem vores hjem, vores arbejde og andre steder vi tager hen. Derfor er det lettest at hoppe på cyklen. Men cyklen er også blevet en integreret del af den måde, det offentlige rum tænker på. Altså der bliver rigtigt mange steder gjort plads til at kunne cykle og at kunne parkere cyklen.

Cykelparkering i to etager

Står du og skal vælge et cykelstativ til et område, så er der rigtig mange gode valgmuligheder. Det er umiddelbart opsat at vælge et kvalitets cykelstativer og cykelparkering i to etager. På den måde får du både noget velfungerende og noget, der er pladsbesparende. Cykelparkeringen i to etager vælges oftest steder, hvor der dagligt kommer rigtig mange mennesker. Det er lavet i et moderne design, er meget brugervenligt og fungerer super fleksibelt

Flere muligheder

Men der er rigtig mange andre muligheder, for jer der har brug for et velfungerende cykelstativ i et lækkert og moderne design. Rigtig mange er glade for løsningen, der hedder Singola, hvor pladsforbruget er minimalt, og de enkelte bøjler, som stativet består af, virker meget neutrale i bybilledet. En anden mulighed er løsningen Omega, hvor design og funktion går op i en højere enhed, og så kan det benyttes fra begge sider. Optimale udnyttelse af plads. Men der er mange flere muligheder og helt sikkert noget, der matcher jeres behov i forhold til det udtryk, I ønsker med jeres cykelstativer.

Rate this post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.